Nevis GF

Höstterminens grupper drar igång måndag v. 36
Medlemsavgift: 50:-
Träningsavgift: 500:-
Medlemskapet gäller för alla motionspass!

Följande grupper kommer finnas denna terminen (mer info om varje pass finns i menyn)

Måndagar:
- Medel Latinstyle
- Hatha Yoga Bas

Tisdagar:
- Styrkemix

Onsdagar:
- Medelpass
- Afro

Torsdagar:
- Lättgympa
- Power Yoga (endast jämna veckor)
- Intervall (endast ojämna veckor)
- ShakeyBATA
Välkomna till en ny termin med Nevis GF
2020-08-19 09:43
Vi vill hälsa alla nya och gamla medlemmar välkomna till en ny termin med härlig energi och rörelseglädje!
Utskick med information till Barn- & Ungdomsmedlemmar pågår under denna veckan och info till motionsmedlemmar hittar ni här nedan.
Terminen varar från v.36 till v.50.

Motion:
Alla hallar i Staffanstorp är tyvärr stängda just nu pga rådande omständigheter. Det har därför blivit en del förändringar med motionspassen så klicka in er på de pass ni är intresserade av och ta reda på den uppdaterade informationen.

Covid-19

Vi går efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer vilket innebär att om man är sjuk eller har symptom som snuva, hosta eller halsont stannar man hemma. Har man varit sjuk gäller 48-timmars regeln (att man måste ha varit symptomfri i 48 timmar innan man kommer till träningen). Detta gäller alla närvarande under träningen, ledare samt medlemmar.
Det finns handsprit på plats för er medlemmar att använda.
Tillsammans hjälps vi åt att hålla nere smittspridningen av covid-19 samtidigt som vi motionerar för vårt välmående.

För frågor och funderingar:  Nevisgf@hotmail.com

Hoppas vi ses v.36!